Značka: maslo

Nepečený mangový cheesecake

Nepečený mangový cheesecake

Každý rok objednávame mango priamo od farmárov z projektu CrowdFarming, kde sme si adoptovali “mangovník”. Momentálne vrcholí jeho sezóna a mňa teší, že týmto ako […]

Vianočné medovníky

Vianočné medovníky

Medovníky som spolu s mojimi dievčatami napiekla už minulý víkend, ale až teraz som sa dostala k tomu, aby som ich ozdobila, nafotila a podelila […]

Slivkova galetka recept-food fotografia-Zuzana Rainet-food fotograf-Bratislava

Slivková galetka s madľami a škoricou

Tento recept na slivkovú galetku s mandľami a škoricou si zamilujete! Galetka je veľmi jednoduchý a pritom neuveriteľne chutný koláč pri ktorom môžete využiť akékoľvek obľúbené ovocie.

Zapletaný veľkonočný mazanec

Zapletaný veľkonočný mazanec

Tradičné veľkonočné sviatky Sú veľkonočné sviatky a u nás doma sa každý rok piekol baránok, ktorý mal oči z lentiliek, mašľu okolo krku a bol snehobiely od práškového cukru.  […]

Recept na orechové osie hniezda z kysnutého cesta od Kitchenlove.sk

Orechové osie hniezda

Dokonalé cesto z domácej pekárne Kto by nemiloval domáce orechové osie hniezda? Okrem toho, že sú neuveriteľne chutné a voňavé, sú navyše aj veľmi pekné. […]

Pečené šišky s polevou

Cesto urobené v domácej pekárni Blíži sa Valentín a ja som pre vás vymyslela recept na valentínsky darček pre svojich milovaných. Tieto pečené šišky s […]

Recept na domáce čokoládové osie hniezda alebo zapletané kakaové uzlíky z kysnutého cesta

Čokoládové uzlíky so sezamom

Prečo práve tieto čokoládové uzlíky so sezamom Ak máte chuť upiecť pre vašich milovaných niečo výnimočné, spravte im tieto neodolateľne krásne a chutné čokoládové uzlíky […]

Jablkova galetka pohlad zhora krajanie

Jablková galetka s mandľami a škoricou

Že nepoznáte galetku? Je to veľký rustikálny koláč z krehkého cesta zvyčajne plnený ovocím, ale robí sa aj na slano. Názov pochádza z francúzskeho slova […]

View post to subscribe to site newsletter.

Francúzske madlenky Madeleines

Myslím, že francúzske madlenky všetci poznáme alebo aspoň sme o nich počuli, ale už ste si Madeleines upiekli aj doma? Ja až teraz po prvý […]