Ananásové nanuky s čučoriedkami

Ananásové nanuky

Super osviežujúce letné nanuky zo 4 ingrediencií, ktoré zvládnete za pár minút.  Potrebujte len mixér, ananás, banány, med a čučoriedky.  Vlastne med ani nepotrebujete ak sú ananás a banány dostatočne vyzreté a sladké.  Vďaka čerstvému ovociu sú zdravé a bez éčiek, farbív, konzervantov a stabilizátorov, ktoré sa bežne nachádzajú v kupovaných.  Moje dievčatá ich milujú a ja ich rada robím, lebo sú mega rýchlo hotové, veľmi chutné, zdravé a navyše pekné.  Čo poviete, skúsite ich?

Ananásové nanuky

Ingrediencie

  • 1 zrelý ananás
  • 2 veľmi zrelé banány
  • 1PL medu / sirupu z agáve
  • 100g čučoriedok

Postup

  1. Očistím ananás a banány, umyjem čučoriedky.
  2. V mixéry rozmixujem ananás spolu s banánmi a medom na hladkú zmes. Nalejem do nanukových formičiek asi do 3/4 a pridám zopár čučoriedok.  Špajdlou zmes jemne premiešam, aby čučoriedky v nanuku pekne vynikli.  Do každého nanuku ponorím drevenú paličku.
  3. Nanuky dám zamraziť minimálne na 6 hodín, ideálne cez noc. Pred vyberaním nanuku z formičky ho na chvíľku namočím do horúcej vody.  To pomôže vybrať hladko nanuk z formičky.

Ananásové nanuky

Hodnotenie

Pridajte komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.