Rizoto je jedno z prvých jedál, ktoré som sa naučila super variť asi pred 15 rokmi. Paradoxne nie od mojej maminy, ktorá je mojou večnou inšpiráciou […]
Talianska
Ricotta gnocchi s medvedím cesnakom
Milujem gnocchi (či noky?)!!! Ale prišla jar a ja chcem jesť niečo ľahké čo mám uvarené raz-dva. Preto som klasické zemiakové gnocchi zmenila a vyskúšala […]
Mäsové guličky s oregánom a mahá v paradajkovej omáčke s papardelle
Moje deti toto jedlo milujú. Ale mne sa nikdy nechcelo stáť nad panvicou a opekať jednu guličku za druhou, nehovoriac o množstve oleja, ktorý som spotrebovala. Tak som […]
Penne s jarnou zeleninou, feniklom a bazalkovým pestom
Dnes som netušila čo uvarím. Otvorila som chladničku a pozrela čo v nej mám. Zobrala som všetky zeleninové kúsky a zbytky z týždňa a vymyslela toto jednoduché, super rýchle […]
Jarné fusilli s medvedím cesnakom, pak-choy, cuketou a špargľou
Toto je taká rýchla jarná vegánska mňamka. Do 15 minút máte delikatesu hodnú šéfkuchára na stole. A pritom je to úplne jednoduché jedlo bez akýchkoľvek príkras, […]